E Crăciunul și la CREER

happy-santa-with-bag-of-presentsDragii noștri prieteni, iată că se apropie sărbătoarea minunată a Crăciunului.

Primul gând care ne vine în minte este să vă mulțumim tuturor! pentru că ați fost alături de noi în aceste câteva luni de când am început aventura minunată a acestui Centru de Resurse și pentru că ne-ați dat inspirația de care aveam nevoie pentru a continua cu acest proiect.

Când am început acest proiect nu ne-am așteptat să găsim atât de mulți cititori interesați de materialele noastre (mai dificil de citit!) despre părințeală, educație, școală…

Mai ales că știm prea bine că toți vă confruntați cu o lipsă cronică de timp și, câteodată de energie…

craciun-6Încă o dată, un sincer Mulțumesc! din partea echipei noastre.

Și, pentru că vrem ca pe viitor să răspundem cât mai bine nevoilor și dorințelor voastre, am făcut un parteneriat secret cu Moșul, ca să lase o linie deschisă de comunicare cu voi, pentru ca voi să-i puteți scrie oricând scrisori prin care să îi cereți să vă aducă ce vă doriți în materie de idei de lecții, jocuri, metode de lucru, cursuri, materiale sau orice aveți nevoie.

Îi puteți trimite scrisori Moșului la adresa – creer_acord@yahoo.comiar spiridușii moșului se vor da peste cap să vă aducă darurile cât mai repede.

Și nu numai acum, de Crăciun, ci de-a lungul întregului an care urmează. Un an în care sperăm și noi să dezvoltăm această comunitate.

santa-bag-1Pentru că, la CREER, Crăciunul va fi non-stop, tot anul 2017, iar sacul Moșului va fi întotdeauna plin pentru voi.

Să petreceți aceste zile minunate în belșug și bucurie, alături de familiile și prietenii voștri și să vă încărcați de energia și bunătatea de care veți avea nevoie în anul care vine.

Vă dorim tuturor Sărbători pline de lumină, pace și fericire!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.