Living Lab

Suntem siguri că ambele teme pe care ne-am propus să le abordăm – atât educația, mai ale cea bio-eco, cât și reziliența vor suscitaLivingLab_logo_kleur_400_400x400 o mulțime de întrebări și discuții.

Și noi credem că e bine așa. pentru că din acestea se vor naște idei și soluții care pot duce la transformarea școlii și a mediilor în care cresc, se dezvoltă și învață copiii și tinerii în ceva mai benefic pentru ei și pentru întrega societate.

 

Aici, în acest Laborator Viu (living Lab) vă propunem să intrați (virtual sau fizic) pentru a ridica întrebări și a ne provoca pe toți la discutarea tuturor problemelor și soluțiilor posibile. Le vom dezbate împreună și, cu siguranță, vom găsi idei bune de pus în practică de către școală, cadre didactice, părinți și toți cei care contribuie la modelarea mediului în care cresc copiii noștri.

 

Vă rugăm să ne trimiteți întrebările și propunerile de teme de dezbatere pe adresa de mail: rodica_barbuta@yahoo.com

dunya-living-lableri

2 thoughts on “Living Lab

  1. buna!! eu propun ca acest laborator viu sa fie chiar aici in acest sitt OPEN pentru a stimula ginditrea deschisa si folosirea tuturor procedurilor de dezbatere de la furtunarea creerelor la dezbatere si ce mai stie fiecare . Si pe cind o cunoastere a tuturor celor interesati Desigur mai intii in mediul virtual Cai apoi intr-unul fizic cu ceva trining /curs ce se poate .In primul rind noi trebuie sa ne resetam ca apo sa transferam tot ce altii audescoperit ,cercetat si pus in practica sa putem folosi in interesul tuturor Toate bune si Doamne ajuta sa putem fi din ce in ce mai buni si eficienti Sophia

    Like

    • Asta este si intentia, din pacate prea putini din cei care citesc sunt dispusi sa si discute. de aceea, ne-am propus sa organizam incepand din toamna niste LivingLab cu intalniri directe, iar cursul despre gandire e pregatit inca de anul trecut, am sperat sa-l putem oferi in parteneriat cu CCD, pentru ca profesorii sa obtina si credite.. dar nu stim de ce ministerul nu l-a aprobat.. mai incercam. Oricum, il putem oferi celor interesati si asa – daca vor fi doritori sa paerticipe la curs fara sa obtina celebrele credite…

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.